Jatkoajalla

Hoidot jatkuvat & rahankeräys
17.01.2021

Pieni päivitys tilanteeseen. Viestin lopussa on myös uuden pienkeräyksen tiedot, jos vielä haluat tukea näitä viimeisiä hoitokertoja. Olette olleet suuri apu, yli puolet hoidoista ja matkoista on maksettu keräysvaroilla.

Mutta siis viimeisiä viedään hoitojen suhteen. Viikko sitten oli viimeinen TACE-hoitokerta, ja kaikki kasvaimet ovat nyt alle 4 cm. Seuraavalla kerralla (2.2.) aloitetaan polttamaan kasvaimia mikroaaltoablaatiolla. Yritetään hoitaa kaikki jäljellä olevat kasvaimet, mutta se ei ole täysin varmaa, sillä näissä hoidoissa täytyy huomioida, että tervettä maksaa jää jäljelle tarpeeksi. Aloitetaan suurimmasta ja edetään siitä. Aion kuitenkin kysyä myös Suomen puolelta leikkauksen mahdollisuutta, jos osa kasvaimista saataisiin hoidettua ablaatioilla ja loput leikkaamalla.

Ablaatioiden tulokset ovat pysyviä. Hoidot Saksassa eivät siis jatku loputtomiin, vaan näiden jälkeen homma on sitten siinä. En osaa sanoa kuinka monta hoitokertaa tulee olemaan, mutta ei kuitenkaan kovin montaa. Jos kaikki saadaan hoidettua, niin sit vaan jatketaan nykyistä lääkitystä, ja toivotaan ettei syöpä uusiudu.

Syytä on olla kiitollinen nykytilanteeseen. Koskaan ei ois edes pitänyt päästä näin pitkälle. Skanneja kun kattoo, niin ei näytä saman ihmisen maksalta, kuin vuosi sitten. Ei kuitenkaan vielä viiti innostua liikaa. Taistelu jatkuu.

Pienkeräystiedot

Pienkeräysnumero: RA/2021/38

IBAN-tilinumero: FI65 1432 3500 5223 88

BIC-koodi: NDEAFIHH

Mobilepay: 040 8728220

Varojen ensisijainen käyttötarkoitus on syöpähoidot Saksassa, ja kaikki siihen liittyvät kulut. Tämän lisäksi yleisesti hoitoihin liittyvät lääkekustannukset.

Mikäli hoidot keskeytyvät tai jostain muusta syystä varoja ei voida käyttää ensisijaiseen käyttötarkoitukseen, on toissijainen käyttötarkoitus Docrates-syöpäsairaalan kulut.

Käyttämällä seuraavia alennuskoodeja, saat 5% alennuksen tilauksesta, ja samalla voit tukea mua hieman. Kiitos 🙂

iHerb.com alennuskoodi: NQT374

https://www.iherb.com/?rcode=NQT374

LifeExtensionEurope.com alennuskoodi: 60260128

https://www.lifeextensioneurope.com/addcoupon?coupon=60260128

2 Kommentit

 1. VIRi

  Hei. Eksyin blogiisi
  Kiitos kun olet jakanut. voimia hoitojen läpikäymiseen. Älä luovuta! Älä häpeä pyytää apua! Tuntuu uskomattomalta lukea millä mallilla Suomen terveydenhuolto oikeasti on. miten voidaan kieltäytyä antamasta hoitoa joka voisi pelastaa potilaan hengen? Eikö jo lääkärivala velvoita tekemään kaikkensa potilaan hengen pelastamiseksi? Se hoitovaste joka jo nyt on kohdallasi saatu, todistaa että KIELTÄYTYMälLÄ antamasta hoitoa sinulle, on jo TEHTY vakava virhearvio. Jos kasvaimet on saatu supistumaan kolmasosaansa ja silti suomessa kieltäydyttäisiin leikkaamasta, sehän on oikeusmurha. Jos nuoria kohdellaan noin, onko vanhemmilla sairastuneilla mitään toivoa? Olisiko joku toimittaja kiinnostunut tapauksestasi? Minusta tästä pitäisi puhua. Miljardeja menee esim. lääketeollisuuteen, jossa ei ole tarkoituskaan parantaa potilaita vaan tehdä heidät riippuvaisiksi lääkkeistä. SeN RINNalla yksi 10000e tai vaikka 100000e parantavasta hoidosta ei luulisi olevan liikaa ihmiselämä on aina arvokkainta mitä olla voi. Kuulostaa kuin olisit väsynyt ja luovuttamassa. Älä vielä. Olet lähellä maalia! <3

  Vastaa
  • Arttu

   Kiitos kommentista 🙂

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa päivitykset

Tilaa päivitykset

Tilaamalla päivitykset saat aina viestin sähköpostiisi uusista blogipostauksista.

Olet tilannut päivitykset :)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap