Jatkoajalla

KIITOS!
08.04.2021

Saksan paikallishoidot ovat vihdoin ohi. Matka on ollut fyysisesti ja henkisesti tosi raskas. Kiitos kuuluu kaikille mukana kulkeneille tukijoille. Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista. Ilman näitä hoitoja en tiedä olisinko edes elossa. Kiitos myös Seiskalle pienestä jutusta.

Kaikkiaan hoitokertoja tuli siis 9. Kustannuksia lähemmäs 50000 €, kun laskee mukaan lennot, majoitukset, safkat yms. Keräykset kattoivat jopa noin puolet summasta. Viimeisin keräys on vielä voimassa 14.4 saakka. Sinne saa vielä lahjoittaa, varat menevät sitten lääke- ja Docrates syöpäsairaalan kuluihin, jossa jatkan hoitoja seuraavaksi. Lääkekuluja mulla on ihan älyttömästi jatkuvasti, ja se on tärkein osa hoitoa varsinkin nyt, kun paikallishoidot loppuivat. Rahankeräystiedot tästä.

Nykytilanne

Ei musta täysin tervettä tullut, mutta jäljellä on vain pieniä kasvaimia. Niitä taisi olla pari kappaletta, ja tarkka tilanne selviää seuraavassa kontrollissa, aikaisintaan parin kuukauden päästä. Mä en oikeen itse edes löydä näitä kasvaimia kuvista. Kuten sanottua, hoito siirtyy todennäköisesti Docratekseen, ja kontrollikuvat lähetän vielä Saksaan arvioitavaksi.

Niiden pienien kasvaimien lisäksi maksassa on nyt siis kolme poltettua kasvainta, jotka muuttuvat pikkuhiljaa arpikudokseksi. En osaa arvioida kuinka paljon tervettä maksaa jäi jäljelle, mutta aika iso osa kuitenkin poltettiin. Metastaaseja ei pitäisi olla, mutta näiden hoitojen yhteydessä keskityttiin lähinnä kuvaamaan hoitojen tuloksia, joten en siis koskaan ole saanut koko kropan skannia, josta mahdolliset metastaasit selviäisivät. Tämä täytyy vielä selvittää mielenrauhan takia, sillä se muuttaisi suhtautumista tilanteeseen ja hoitoihin paljon.

Maksa-arvot ovat nykyään täydelliset. Punasoluarvot sen sijaan aika sekaisin, ja mulla on selkeä anemia, jota pitää lähteä selvittämään. Veikkaan kuitenkin, että se on seuraus näistä hoidoista.

Mitä seuraavaksi?

Paikallishoidoilla päästiin tosi hyvään tilanteeseen, mutta muuten asiat eivät muutu. Vaikka kasvaimet ovat pysyneet pieninä, voivat ne aktivoitua milloin vaan. Lääkehoito jatkuu samana. Ja tarkoituksena on vielä yrittää laajentaa sitä. Tutkimustyö jatkuu ja etsin edelleen uusia keinoja päästä siihen tilanteeseen, että skannit olisivat täysin puhtaat. Ajattelen syöpääni kroonisena tautina, enkä aio lopettaa sen hoitamista ikinä.

Vähän immuunihoidoista

No mielessä on myös edelleen immuunihoidot. En edelleenkään voi sietää Suomen tilannetta niiden suhteen. Oon kuitenkin huomannut, että asiasta on keskusteltu enemmän mediassa. Ennen paluulentoa Suomeen katselin jotain aamuteeveetä, jossa puhuttiin siitä, kuinka tärkeimpien immuunihoitojen myynti Suomeen on samaa tasoa esim. Romanian kanssa. Tämän tiedon toin myös esille blogipostauksessa ja se selviää EU-alueen maiden syöpäraportista. Hyvä huomata, että tietoisuus on lisääntynyt. Saa nähdä milloin jaksan alkaa taas taistella näistä hoidoista. Hyväksyntähän on saatu ja nykylinjaus pitäisi olla maksasyövässä ensilinjassa Rochen yhdistelmähoito. Se on sitten eri asia myönnetäänkö sitä mulle tässä vaiheessa kun hoitolinjoja on jo ollut.

Käyttämällä seuraavia alennuskoodeja, saat 5% alennuksen tilauksesta, ja samalla voit tukea mua hieman. Kiitos 🙂

iHerb.com alennuskoodi: NQT374

https://www.iherb.com/?rcode=NQT374

LifeExtensionEurope.com alennuskoodi: 60260128

https://www.lifeextensioneurope.com/addcoupon?coupon=60260128

3 Kommentit

 1. SK

  Mahtavia uutisia! Hienoa! Mites siirto, onko se mahdollista nyt tai tulevaisuudessa? Toivottavasti jatkat tämän blogin kirjoittamista tai instagramissa päivittämistä näiden saksan hoitojen jälkeenkin.

  Vastaa
  • Arttu

   Maksansiirto on mulle henkilökohtaisesti viimeinen vaihtoehto, sillä siirteeseen uusiutuessa syöpä on todella vaikea hoitaa ja sit ollaan pulassa. Koitan päivitellä tilannetta, mutta nyt ei ole ollut mitään kontrolleja viimeisen hoitokerran jälkeen. Yrittänyt vähän ottaa breikkiä syöpäjutuista, vaikkea vaikeaahan se on. Kesäkuussa taas nähdään mikä tilanne. Kiitos kommentista 🙂

   Vastaa
 2. Sakari ahonen

  Hienoa ,olit kuilun partaalla,hyvää kesää.

  Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa päivitykset

Tilaa päivitykset

Tilaamalla päivitykset saat aina viestin sähköpostiisi uusista blogipostauksista.

Olet tilannut päivitykset :)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap