Jatkoajalla

Mikroaaltoablaatio (MWA) ohi
05.02.2021

Ensimmäinen mikroaaltoablaatio on nyt tehty ja suurin kasvain poltettu. Valitettavasti en saanut vielä kuvia, niin en oo nähnyt tuloksia. Ehkä ensi kerralla. Nekroottinen kasvain näkyy kontrastikuvissa ”mustana aukkona” ilman minkäänlaista aktiviteettia. Fiilis on mahtava, vihdoin kasvainten lukumäärä oikeasti vähenee. Tilanne muuten edelleen stabiili.

Operaatio itsessään oli kovan sedaation takia suht helppo ja kivuton. Lyijykynää hieman ohuempi neula laitettiin kyljestä alimman kylkiluun alta suoraan keskellä kasvainta. Neulan asettelussa käytettiin apuna tietokonetomografiaa. Kasvainta poltettiin yhteensä vartti ja sen jälkeen oli 4h palautumista. Mitään akuutteja komplikaatioita ei tullut, mutta kohtalaisen suuri alue maksaa on nyt nekroosissa, joka saattaa aiheuttaa tulehduksen, joten täytyy popsia pari viikkoa antibiootteja varmuuden vuoksi. Operaation jälkeisenä päivänä nousi kova kuume, joka on nyt normalisoitunut 3 pv:n jälkeen. Kipuja on, muttei mitään pahoja.

Lääkäri ei oikeen tykännyt leikkauksen ajatuksesta syövän uusiutumisriskin takia, ja muutenkin taitaa noita kasvaimia olla liikaa ja sellaisissa sijainneissa, ettei leikkausta voitaisi tehdä. Oli kuitenkin erittäin positiivinen ja optimistinen kokonaistilanteeseen ja sen suhteen, että saataisiin kaikki kasvaimet poltettua. Aivan varmasti tekee kaikkensa sen eteen. Aina saan kuulla, että oon aivan liian nuori tälläiseen tautiin.

Hoidot siis jatkuvat ja ilmeisesti yksi kerrallaan hoidetaan. En tiedä sitten saisko noita pienempiä hoidettua useamman kerralla. Jokatapauksessa tämä hoitosetti tulee taas maksamaan enemmän, kuin mitä olisin halunnut. Pyydänkin taas niitä, kenellä yhtään ylimääräistä löytyy, harkitsemaan lahjoittamista. Keräys on edelleen pystyssä ja tavoitesumma ei ole täyttynyt.

Ens kesään mennessä hoidot ohi ja syöpä remissiossa? Ei voi ees kuvitella, mutta jos kaikki menee hyvin niin pitää ehkä totuttautua ajatukseen 😀

Seuraava hoitokerta on 02.03.2021.

Käyttämällä seuraavia alennuskoodeja, saat 5% alennuksen tilauksesta, ja samalla voit tukea mua hieman. Kiitos 🙂

iHerb.com alennuskoodi: NQT374

https://www.iherb.com/?rcode=NQT374

LifeExtensionEurope.com alennuskoodi: 60260128

https://www.lifeextensioneurope.com/addcoupon?coupon=60260128

2 Kommentit

 1. Joonas

  Missä silloin sulla noi maksasyövän kivut alkoivat tuntua oliko ne kokoaikaisia vai tuliko ns kipukohtauksia

  Vastaa
  • Arttu

   Kipuja ei ollut ennen sitä kipukohtausta, joka johti leikkaukseen ja sairaalareissuun. Usein kivut tulevat siinä vaiheessa, kun syöpä on jo edennyt pitkälle.

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa päivitykset

Tilaa päivitykset

Tilaamalla päivitykset saat aina viestin sähköpostiisi uusista blogipostauksista.

Olet tilannut päivitykset :)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap