Jatkoajalla

Odottelua ja verikokeita
08.09.2021

Viimeisin kontrollikuvaus oli 24.08. ja tulokset pitivät tulla viikon sisään, jolloin ajattelin tehdä taas päivityksen tilanteesta. Valitettavasti julkisella näköjään kestää ja tuloksia saa odotella nyt syyskuun loppuun. Mielestäni aika kohtuutonta syöpäpotilaalle odottaa kontrollien tuloksia kuukauden, mutta minkäs mahtaa. Stressaan noita tuloksia kuitenkin niin paljon, että ei jaksais odottaa.

Verikokeista sen verran, että immunoglobuliiniarvot ovat todella alhaiset, IgG-arvot tarkalleen ottaen. Huomattavasti alle viitearvon. Nuo vasta-aineet ovat vastuussa immuunivasteesta mm. viruksia ja bakteereja vastaan ja muodostavat n. 80% kaikista immuunoglobuliineista. Näillä arvoilla oon erittäin infektioherkkä, joka on samaan aikaan outoa ja huolestuttavaa. Kuitenkin olen rokottamaton, mutta välttynyt koronalta matkusteluista ja hoidoista huolimatta. Vähän myös mietityttää mihin kuntoon korona veisi, toivottavasti ei hautaan. Toisaalta koska en tuota vasta-aineita, ei myöskään rokotteesta olisi juuri apua. Mitään syytä alhaisille tasoille en keksi, sillä mikään käyttämäni lääkitys ei noihin vaikuta. Tästä ois ollut kans ihan kiva keskustella jo nyt lääkärin kanssa. Valitettavasti maksansiirron jälkeen immuunivastetta laskevat lääkitykset tulisivat laskemaan nuo arvot aivan nollaan, joka on huomattava ongelma.

Muuten vatsakeskuksen poliklinikalla oli hyvä vastaanotto ja kirurgi pätevä. Mäkisaloa en valitettavasti päässyt tapaamaan, mutta mun keissi tuntuu olevan aika tuttu kirurgien keskuudessa erikoisuutensa takia. Mäkisalo tosiaan on seniori näissä hommissa, ja oli silloin avoleikkauksessa käynyt katsomassa mun maksaa ja todennut ettei mitään voida tehdä :D. Odotellaan tuloksia ja päivittelen sitten taas tarkemmin.

Käyttämällä seuraavia alennuskoodeja, saat 5% alennuksen tilauksesta, ja samalla voit tukea mua hieman. Kiitos 🙂

iHerb.com alennuskoodi: NQT374

https://www.iherb.com/?rcode=NQT374

LifeExtensionEurope.com alennuskoodi: 60260128

https://www.lifeextensioneurope.com/addcoupon?coupon=60260128

2 Kommentit

 1. Helena Lampinen

  Jaksa vielä tsempata, Olet KulkenUt jo niin pitkän matkan❤️ Uskon että tällä kaikella on vielä onnellinen loppu!

  Vastaa
 2. Aila peltonen

  Olen vajaa kaksi vuotta sitten sairastunut PERÄSUOLIsyöpään, joka oli jo toteamis vaiheessa levinnyt, eniten maksaan. Tällä hetkellä ei juurikaan hoitovaihtoja ole Suomessa. Törmäsin sinun tarinaasi ja kiinnostuin kovasti. Varmasti moni asia on kerrottu jo edellä, MUTTA pahoittelen PÄÄLLEKKÄISYYTTÄ
  Miten lähdit ottamaan yhteyttä, oikea s-posti, entäs spesialisti, kieli SAKSA..,yms??? Anteeksi nämä kovin alkuvaiheen kysymykset.

  Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa päivitykset

Tilaa päivitykset

Tilaamalla päivitykset saat aina viestin sähköpostiisi uusista blogipostauksista.

Olet tilannut päivitykset :)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap