Jatkoajalla

Viimeinen hoitokerta?
08.03.2021

Nyt sitten lääkäri iski pommin, että aktiivista syöpää ei yhtä kasvainta lukuun ottamatta enää ole. Aivan jäätäviä uutisia siis, mutta otan tällaiset uutiset vastaan varauksella. Juhlimaan alan vasta sitten kun kontrollissa ei oikeasti näy enää mitään aktiivista. Poltetut kasvaimet sinne tietty jää ja maksareservi on pienempi tämän seurauksena.

Viimeinen kasvain hoidetaan kuun lopussa, joten eipä tässä ole kuin pari viikkoa palautumisaikaa edellisestä hoidosta. Kroppa on käynyt kovilla ablaatioiden jälkeen. Pahoinvointi ja kuume vaivaa. Toki sivuvaikutukset kuuluu asiaan ja selväähän se on, että kun maksasta poltetaan massaa pois, niin seurauksena immuunireaktio on raju.

Reissaaminenkin ottaa koville, ja se on älyttömän hankalaa sekä stressaavaa koronarajoitusten takia. Toisaalta oon myös yllättynyt kuinka vähän korona näkyy kentillä ja lennoilla. Porukkaa riittää ja koneet ovat täyteen pakattu. Pakko vaan väkisin jaksaa, nyt on sentään maaliviiva jo näkyvillä. Matka on tuntunut loputtomalta, ja välillä siltä etteivät hoidot lopu koskaan.

Mitä siis seuraavaksi? Suunnitelmissa on jatkaa lääkehoitoja aivan samaan malliin kuin nyt. Maksasyövän uusiutumisriski on korkea, joten missään nimessä ilman lääkehoitoja en suostu olemaan. Ablaatioiden jälkeen on aina se riski, että jokin maligni solu jää polttoalueen ulkopuolelle ja se alkaa siitä leviämään. Nyt on vaan suuret ongelmat lääkkeiden saatavuuden kanssa, sillä Brexitin seuraksena brittilääkärini, joka hoiti reseptit Suomeen, ei voi enää tehdä sitä. Toivotaan, että Suomesta saisi yksityiseltä apua ja oma intressi on myös käydä kontrolleissa sellaisen lääkärin kanssa, joka on näistä lääkkeistä hyvin perillä. En halua enää taistella mistään hoidoista, ei vaan jaksa.

Laitan tähän loppuun vielä pienkeräystiedot viimeistä hoitokertaa varten. Keräys on voimassa 14.04.2021 asti, ja se on tällä hetkellä noin puolessa välissä tavoitetta.

Pienkeräysnumero: RA/2021/38

IBAN-tilinumero: FI65 1432 3500 5223 88

BIC-koodi: NDEAFIHH

Mobilepay: 040 8728220

Varojen ensisijainen käyttötarkoitus on syöpähoidot Saksassa, ja kaikki siihen liittyvät kulut. Tämän lisäksi yleisesti hoitoihin liittyvät lääkekustannukset.

Mikäli hoidot keskeytyvät tai jostain muusta syystä varoja ei voida käyttää ensisijaiseen käyttötarkoitukseen, on toissijainen käyttötarkoitus Docrates-syöpäsairaalan kulut.

Käyttämällä seuraavia alennuskoodeja, saat 5% alennuksen tilauksesta, ja samalla voit tukea mua hieman. Kiitos 🙂

iHerb.com alennuskoodi: NQT374

https://www.iherb.com/?rcode=NQT374

LifeExtensionEurope.com alennuskoodi: 60260128

https://www.lifeextensioneurope.com/addcoupon?coupon=60260128

2 Kommentit

 1. TL

  Hienoja uutisia!
  voimia jatkoon

  Vastaa
  • SN

   Urakka lÄhenee lOppua, kohti, Jaksamista ja onnea kalkkiviivoille asti!

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa päivitykset

Tilaa päivitykset

Tilaamalla päivitykset saat aina viestin sähköpostiisi uusista blogipostauksista.

Olet tilannut päivitykset :)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap